NAJTEŽE JE IGRATI PRED SRPSKIM NAVIJAČIMA! Košarkaš Baskone nema dilemu

Tanjug

06. 02. 2024. u 22:12

KOŠARKAŠ Baskonije Čima Moneke rekao je da su najteže utakmice u Evroligi mečevi u "Areni" protiv srpskih klubova, Crvene zvezde i Partizana, kao i da smatra da je Vasilis Spanulis najbolji košarkaš ovog takmičenja svih vremena.

НАЈТЕЖЕ ЈЕ ИГРАТИ ПРЕД СРПСКИМ НАВИЈАЧИМА! Кошаркаш Басконе нема дилему

FOTO: M. Vukadinović

Član španskog kluba je ove sezone igrao protiv crveno-belih u Beogradu, dok ga tek očekuje duel sa crno-belima na istom mestu.

- U "Areni" je definitivno najteža utakmica za igranje, mada još nisam igrao protiv Partizana, ali nemam dilemu su tamo najteže utakmice u Evroligi. Moram samo da dodam da je atmosfera u Tel Avivu u plej-ofu prošle sezone protiv Makabija zaista bila posebna - rekao je Nigerijac gostujući u podkastu košarkaškog portala "Hoopshype".

Moneke je istakao da je za njega Vasilis Spanulis najbolji košarkaš Evrolige svih vremena. Grk je igrajući za Panatinaikos i Olimpijakos osvojio tri Evrolige, a još nekoliko utakmica će biti najbolji strelac takmičenja u istoriji. Postigao je 4.445 poena, a košarkaš Monaka, nekadašnji Monekeov saigrač Majk Džejms, je trenutno drugi sa 4.406 i pitanje je utakmice kad će ga prestići.

- Džejmsu nedostaje trofej da bi bio najbolji svih vremena. Ove sezone očekujem da Džejms bude MVP regularnog toka Evrolige. Za mene je najbolji košarkaš Evrolige svih vremena ipak Vasilis Spanulis - dodao je Moneke.

Nigerijac je između ostalog istakao i da mnogo voli da gleda Panatinaikos ove sezone i da izuzetno ceni Matijasa Lesora koji po njegovom mišljenju mora da bude uvršten u idealnu petorku regularnog dela Evrolige.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)