POZNATI PAROVI: Održan žreb za Kup Milan Ciga Vasojević

Tanjug

12. 02. 2024. u 17:37

KOŠARKAŠICE Crvene zvezde igraće protiv Partizana, dok će se Mega sastati sa Kraljevom u polufinalu Kupa Milan Ciga Vasojević, odlučeno je ovog ponedeljka žrebom u Beogradu.

ПОЗНАТИ ПАРОВИ: Одржан жреб за Куп Милан Цига Васојевић

FOTO: KSS

Završni turnir nacionalnog Kupa za košarkašice biće odigran 2. i 3. marta u niškoj dvorani "Čair".

U prvom polufinalu Kupa 2. marta od 17 sati igraće Crvena zvezda i Partizan, dok će Mega i Kraljevo sastati od 19.30 časova. Finale je zakazano za 3. mart u 19 časova.

Žrebu su prisustvovali predstavnici klubova učesnika, a uvodnu reč dao je potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije za takmičenja Dušan Projović.

- Čestitam vam svima na ogromnom uspehu naše ženske reprezentacije, koja se treći put zaredom kvalifikovala na Olimpijske igre. Čestitam ovom prilikom i njima, najveća je zasluga igračica, stručnog štaba i ljudi koji vode žensku košarku, ali ogromnu zahvalnost zaslužujete i vi, koji ste kroz takmičenja i klubove razvijali naše reprezentativke. Svi treba da budemo ponosni na njih, kao što smo ponosni i na vas. I ove godine je Kup u Nišu, drugi put zaredom, čestitam svima koji su se plasirali na završni turnir. Želim vam mnogo uspeha i neka pobedi ekipa koja bude najbolja na terenu - rekao je Projović, prenosi zvanični sajt KSS.

Trofej Milan Ciga Vasojević brani ekipa Crvene zvezde, koja je prošle godine u finalu pobedila Art Basket (Mega) rezultatom 77:55.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon