MARKO BARAĆ: ''Čeka nas vrlo težak zadatak protiv Vojvodine''

Filip Milošević

14. 02. 2024. u 14:26

TRENER košarkaša Mege Marko Barać izjavio je danas da njegov tim očekuje težak zadatak u četvrtfinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

МАРКО БАРАЋ: Чека нас врло тежак задатак против Војводине

Foto:FOTO: Mega Mozzart/Dragana Stjepanović

Mega će sutra od 17 sati u Nišu igrati protiv Vojvodine. Pobednik ovog duela sastaće se u petak u polufinalu Kupa sa boljim iz meča između Partizana i Hercegovca.

Prva dva četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća biće odigrana večeras, a sastaće se: Borac - Čačak 94 i Crvena zvezda - FMP.

- Sa mnogo respekta prilazimo četvrtfinalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća. Očekuje nas vrlo težak zadatak, protiv ekipe u kojoj nosioci igre poseduju dosta iskustva. Napravili smo skauting i upoznali se sa načinom igre Vojvodine. Očekujem od svojih igrača da budu maksimalno motivisani i fokusirani na zadatke koji moraju da se ispune da bismo ispunili svoje ambicije - rekao je Barać, saopštila je Mega.

Košarkaš Mege Uroš Plavšić izjavio je da je Vojvodina kvalitetan tim.

- Sa uzbuđenjem dočekujemo Kup, drugačiji vid takmičenja i dosta utakmica u samo nekoliko dana. Vojvodina je veoma kvalitetna i fizički spremna ekipa. Moramo biti spremni da odgovorimo na njihovu agresivnost i borbenost. Priprema je veoma bitna i daćemo sve od sebe da izađemo kao pobednici iz tog duela - dodao je Plavšić.

Sastav Mege za Kup Radivoja Koraća: Uroš Plavšić, Lovro Gnjidić, Omerdžan Iljasolu, Stefan Miljenović, Nemanja Popović, Petar Kovačević, Mihailo Milutinović, Nikola Đurišić, Andrija Jelavić, Timotej Malovec, Iilija Milijašević, Filip Jović i Bogoljub Marković.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata