MA KAKVA BOSNA I HERCEGOVINA! Srbin iz Banjaluke neće da igra za reprezentaciju, Bećiragić razočaran

Novosti online

20. 02. 2024. u 10:54

Nakon završetka kup takmičenja širom Evrope, na red su došle i reprezentativne pauze, te su selektori morali da pripreme svoje ekipe.

МА КАКВА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА! Србин из Бањалуке неће да игра за репрезентацију, Бећирагић разочаран

Foto: Profimedia

Selektor Srbije Svetislav Pešić je pozvao ono najbolje u ovom momentu, dok je selektor Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić naišao i na ogromne probleme.

Adis Bećiragić neće moći da računa na svoje plejmejkere, tačnije, na raspolaganju će imati samo jednog, i to Edina Atića, koga muči povreda zgloba, te je pravo i pitanje koliko on može da pruži tokom ove pauze.

Osim njega, Bećiragić nije mogao da pozove Džona Robertsona, koji je takođe povređen, a želeo ja na spisku da vidi i Kostu Kondića iz Igokee, međutim, rođeni Banjalučanin je odlučio da odbije taj poziv jer - ide na odmor u London!

- Kondić je odlučio da ide na odmor u London, tako mi je rekao. Mi smo planirali da on bude budućnost ove reprezentacije. Tako smo mu i rekli. Bio bi u tandemu sa Edinom Atićem, pokušali bismo da igramo neku drugačiju košarku, možda bismo čak razmislili da mesto naturalizovanog igrača iskoristimo za neku drugu poziciju. Sad se ovim njegovim pristupom prema reprezentaciji to iskomplikovalo i zbog toga sam zaista tužan - rekao je Bećiragić.

Kosta Kondić je ove sezone odigrao tačno 200 minuta u ABA ligi i u proseku beleži 6,4 poena, kao i 3,2 asistencije i 2,8 skokova.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!