DENVER SKINUO ''KRALJU'' KRUNU: Nikola Jokić pokvario DŽejmsu ulazak u istoriju NBA lige (VIDEO)

Filip Milošević

03. 03. 2024. u 07:00

Košarkaši Denver Nagetsa upisali su novu pobedu pošto su na gostovanju u "derbiju" NBA lige savladali Los Anđeles Lejkerse 124:114 uz novu fenomenalnu partiju Nikole Jokića.

ДЕНВЕР СКИНУО КРАЉУ КРУНУ: Никола Јокић покварио Џејмсу улазак у историју НБА лиге (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Srpski as upisao je novi dabl-dabl, kao i vrlo važne poene na samom kraju meča kada se duel lomio i tako omogućio svom timu novi trijumf. Jokić je meč završio sa 35 postignutih poena, 10 skokova i 7 asistencija.

Sa druge strane, i pored poraza meč je obeležio i Lebron Džejms. Njemu je pre ovog susreta bilo potrebno devet poena za istoriju lige. Naime, kako je popularni Kralj Džejms odigrao dobar meč i ubacio 26 poena, probio je granicu i ušao u istoriju NBA lige kao prvi košarkaš koji je prešao 40.000 datih poena! Ipak, porazom od Nagetsa, njegovo slavlje je delimično pokvareno.

Pored Nikole Jokića koji je bio najefikasniji sa 35 poena, u pobedničkom timu su se istakli Majkl Porter Džunior sa 25 poena, kao i Džamal Marej sa 24 i Eron Gordon sa 18. Sa druge strane, Lebron Džejms je upisao 26, Hačimura 23, Rivs je dodao 19, a Dejvis I Rasel po 17 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)