BUDUĆNOST ČUVA DRUGO MESTO: Podgoričani u neizvesnoj završnici pobedili Igokeu

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

04. 03. 2024. u 21:55

KOŠARKAŠI Budućnosti za sada čuvaju drugo mesto u ABA ligi. Oni su u 21. kolu u "Morači" pobedili Igokeu sa 79:76 (14:26, 25:9, 15:18, 25:23).

БУДУЋНОСТ ЧУВА ДРУГО МЕСТО: Подгоричани у неизвесној завршници победили Игокеу

FOTO: KK Budućnost/Filip Roganović/ABA liga

Moralo su dobrani izbaranici Andreja Žakelja da se pomuče kako bi došli do trijumfa protiv vrlo dobre ekipe Vladimira Jovanovića.

Prva četvrtvine u potpunosti je pripala gostima. Ipak, još bolje su odgovorili domaći i drugi kvartal dobili sa 25:9, što im je omogućilo da na veliki odmor odu sa četiri poena prednosti - 39:35.

Ništa se nije promenilo ni u nastavku susreta, vođena je velika borba na parketu "Morače". Najbolji pokazatelj za to je taj da razlika nijednom tokom drugog poluvremena nije iznosila više od šest razlike.

Na kraju Igokea nije uspela da napravi podvig i tako učini uslugu Partizanu koji je ostao treći na tabeli sa učinkom 15-6.

Najefikasniji kod Podgoričana bio je Jogi Ferel sa 18 poena, pratio ga je Flečer Megi sa 13. U poraženom timu najviše se istakao Dragan Milosavljević sa 21, dok je Marko Jošilo dodao 19.

Budućnost sada ima učinak 16-5, tim iz Laktaša je na poziciji sedam sa 11-10.

BONUS VIDEO: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024