''SVA MOJA VINA SU STARIJA OD VEMBANJAME'' Hit izjava trenera San Antonio sparsa

Filip Milošević

18. 03. 2024. u 11:16

Ekipa San Antonija savladala je Bruklin netse nakon produžetaka sa 122:115, a trener Sparsa Greg Popovič bio je izuzetno raspoložen na konferenciji za medije nakon trijumfa svoje ekipe.

СВА МОЈА ВИНА СУ СТАРИЈА ОД ВЕМБАЊАМЕ Хит изјава тренера Сан Антонио спарса

Tanjug/AP

Iskusni trener prokomentarisao je sjajnu partiju Vembanjame koji je noćas imao 33 poena, 15 skokova i 7 asistencija, ali i 7 blokada.

- On je multitalentovan, pokazaće neke stvari koje nikada do sada nismo videli. Postaje sve bolji, sve solidniji, sve disciplinovaniji. Teško je biti u njegovoj poziciji, ali on sve to podnosi sa klasom i pametan je - rekao je Greg.

Upitan da li je uzbuđen da ostane trener u NBA ligi makar još pet godina (do svoje 80), Popovič je dao jedan od "svojih" odgovora. 

- Uzbudim se samo kada imam staro francusko vino iz Bordoa i kada vidim da je savršeno. Sva moja najbolja vina su starija od Viktora. To je istinita izjava - rekao je Popovič koji se smejao na završetku konferencije za novinare. 

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!