''NAJVAŽNIJA UTAKMICA U SEZONI!'' Anđušić najavio duel sa Baskonijom

Filip Milošević

18. 03. 2024. u 14:10

Košarkaši Partizana dočekaće u utorak ekipu Baskonije, a pošto je na programu duplo kolo Evrolige, odmah će crno-beli već u četvrtak ponovo biti domaćini španskoj ekipi, Real Madridu.

НАЈВАЖНИЈА УТАКМИЦА У СЕЗОНИ! Анђушић најавио дуел са Басконијом

FOTO: M. Vukadinović

Pred meč sa Baskonijom, Danilo Anđušić je nahvalio narednog rivala.

- Očekuje nas sutra verovatno i najvažnija utakmica sezone. Ekipa koja u Evroligi igra jako dobro košarku, zauzimaju visoku poziciju, tri pozicije su ispred nas. Znamo koliko bi nam značila ta pobeda. Jako dobra ekipa, sa dobrim pojedincima. Hauard, koji u poslednje vreme igra sjajnu košarku, jedan od igrača koga treba zaustaviti sutra da bismo stigli do pobede. Moramo da budemo na maksimalnom nivou ako želimo do pobede - istakao je Anđušić.

Osvrnuo se na tesne, ali bolne poraze ove sezone.

- Ne demorališe nas, stvarno se trudimo da budemo u dobroj atmosferi. I u Milanu smo odigrali ja mislim dobru utakmicu, veći deo. I u Barseloni smo igrali solidno tokom 3/4 i imali taj pad u poslednjoj, što je Barselona iskoristila i dobila tu utakmicu sa većom razlikom nego što je razlika možda bila na terenu. Protiv FMP-a smo odigrali jako dobru utakmicu svih 40 minuta, svi igrači su bili uključeni, što je jako bitno. Trudimo se da budemo u dobrom raspoloženju i da sa tom nekom pozitivom dočekamo naredne mečeve, jer znamo da nam je svaki meč bitan za taj plej-in - dodao je Anđušić.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!