NEOČEKIVANI OBRT! Partizan ovom odlukom iznenadio sve navijače...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

03. 04. 2024. u 16:19

KOŠARKAŠI Partizana će nakon dve godine zaigrati u Superligi Srbije, ovu informaciju za Mocart sport potvrdio je prvi čovek takmičenja Aleksandar Grujin

НЕОЧЕКИВАНИ ОБРТ! Партизан овом одлуком изненадио све навијаче...

FOTO: M. Vukadinović

Po njegovim rečima klub iz Humske je poslao potvrdu da će učestvovati u domaćem takmičenju.

- Predsedništvo je proteklo u dobrom tonu. Ono što je vredno pomena je da je predsednik Partizana izneo stav da će Partizan igrati Superligu. Crvena zvezda i Partizan su povlašćeni, igraće od polufinala. Igra se na dve pobede, kao i finale. Igraće se odmah po završetku ABA lige i cilj je da se završi do 7. ili 8. juna kako bi selektor Srbije imao dovoljno vremena za pripreme za Olimpijske igre.

Nezaobilazna tema bio je i Dubai.

- Što se Dubaija tiče, selektor Pešić je izneo stav da Dubai može da igra KLS, a na predsedništvu smo glasali da ćemo, ako se takva mogućnost zaista otvori, sesti i razgovarati. Svi su glasali za, osim Partizana koji je bio uzdržan.

Sve serije igraju se na dve pobede i očekuje se da će takmičenje da se završi najkasnije 8. juna.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave