OGLASILE SE DELIJE PRED OLIMPIJAKOS: "Da im ne damo luksuz da vide prazne stolice"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 04. 2024. u 17:00

Crvena zvezda večeras od 19 časova igra poslednji meč Evrolige pred domaćim navijačima u “Areni”, a "delije" su u saopštenju pozvale publiku da dođu u što većem broju.

ОГЛАСИЛЕ СЕ ДЕЛИЈЕ ПРЕД ОЛИМПИЈАКОС: Да им не дамо луксуз да виде празне столице

FOTO: M. Vukadinović

Odavno su već crveno-beli bez šansi za plasman u doigravanje, ali je i trener Janis Sferopulos tražio od svojih igrača maksimalnu koncentraciju pred meč sa “bratskim” klubom.

- Poslednja utakmica u ovoj sezoni EvroLige u Areni. Naš klub nije uspeo u onome za šta se borio, ali to je sport i verujemo da ćemo već sledeće sezone proći dalje. Svakako ostaje upamćeno, da smo do pre 2-3 kola imali punu Arenu i tako treba da nastavimo. Sada nam ostaje da se večeras prikažemo u najboljem svetlu mogućem, u utakmici koju igramo sa bratskim klubom Olimpijakosom. Ako bi ovu utakmicu zatvorili sa punom dvoranom, to bi mnogo značilo i mnogo reklo o nama! Pre svega da znamo da volimo klub i kada ne bude onako kako smo mislili. Da se niko ne sladi praznim stolicama u Areni, kako su brže bolje neki potrčali da komentarišu pre 2-3 utakmice. Ne dozvolimo im taj luksuz da vide prazne stolice! Svi u Arenu, stoji u saopštenju "delija".

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)