"NISAM DOŠAO SAMO DA SE POJAVIM": Vasilije Micić o boravku u NBA ligi

Novosti online

05. 04. 2024. u 11:26

Košarkaš Šarlota Vasilije Micić izjavio je za klupsku televiziju da nije došao u NBA ligu samo da bi se pojavio.

НИСАМ ДОШАО САМО ДА СЕ ПОЈАВИМ: Василије Мицић о боравку у НБА лиги

FOTO: Tanjug/AP

Od kada je trejdovan iz Oklahome u Šarlot srpski reprezentativac igra sve bolje. Tokom meseca marta u proseku beleži 13 poena, sedam asistencija i dva skoka za 30 minuta koliko provodi na terenu.

- U mojoj zemlji, košarka je sport broj jedan. Poznati smo po svetu kao košarkaška zemlja. Tako mali imamo neverovatne rezultate. Primera radi, drugo mesto na Svetskom prvenstvu. Onima koji ne prate nije to toliko bitno, ali ljudima u Srbiji jeste. Drago mi je da sam dobio priliku i da sam deo NBA lige. Čak i u lošem smislu, ali važno je to osetiti. Sad pokušavam da učim iz dobrog i lošeg. Dok god mogu da igram u NBA, biće odlično. Nisam došao samo da bih se pojavio. Sad kad sam dobio priliku, mogu da kažem da sam veoma srećan što sam se odlučio za NBA prošlog leta - istakao je Micić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu