KATASTROFALNE VESTI ZA SRBIJU! Svetislav Pešić gleda i ne veruje šta se dešava pred Olimpijske igre

Novosti online

16. 04. 2024. u 07:44

VICEŠAMPION sveta reprezentacija Srbije biće jedan od glavnih kandidata za medalju i na Olimpijskim igrama u Parizu, ali izgleda da će zlato biti nedodirljivo.

КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ ЗА СРБИЈУ! Светислав Пешић гледа и не верује шта се дешава пред Олимпијске игре

FOTO: KSS

Naime, američki drim-tim dolazi u monstruoznom sastavu posle debakla na poslednjem Svetskom prvenstvu i četvrtog mesta. 

Objavljena su imena košarkaša koji će predstavljati tu zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu, a spisak je zaista impresivan.

Tu su veterani poput Lebrona Džejmsa, Stefa Karija, Kevina Durenta, a ono što je zanimljivo je da će Džoel Embid biti deo "drim-tima" za Pariz 2024.

Nesuđeno pojačanje Francuske i najveći rival Nikole Jokića će nastupati za Amerikance.

Trenutno je sigurnih 11 imena: Stef Kari, Lebron Džejms, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Džoel Embid, Devin Buker, Džru Holidej, Tajris Haliburton, Entoni Edvards, Entoni Dejvis, Bem Adebajo.

Sastav koji uliva strah i trepet svim rivalima, pa i "orlovima" koji čekaju na zlato, računajući i staru Jugoslaviju od 1980. godine, kada je osvojeno za sada jedino najsjajnije odličje na Olimpijskim igrama. 

Svetislav Pešić će verovatno imati na raspolaganju najjače snage, s obzirom na to da su Olimpijske igre najveće takmičenje za sve sportsite, pa se nadamo da će Nikola Jokić i kompanija zasukati rukave i namučiti Amere. 

Inače, Srbija će upravo protiv selekcije SAD igrati u grupi u kojoj su još Južni Sudan i jedan kvalifikant. Meč je na programu 28. jula.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (2)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave