JOKIĆ SAZNAO RIVALA U PLEJ-OFU: Okršaj dva superstara i drama do poslednje sekunde (VIDEO)

Novosti online

17. 04. 2024. u 07:19

SRPSKI košarkaš Nikola Jokić i Denver nagetsi su saznali rivala u prvoj rundi ovogodišnjeg plej-ofa i igraće protiv Los Anđeles lejkersa koji su sa 110:106 savladali Nju Orleans pelikanse.

ЈОКИЋ САЗНАО РИВАЛА У ПЛЕЈ-ОФУ: Окршај два суперстара и драма до последње секунде (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Zavalio se Jokić u bazen i gledao meč koji je odlučio ko će biti prvi ovogodišnji plej-of gost u Koloradu.

Lebron Džejms je još jednom predvodio Lejkerse sa 23 poena i po devet skokova i asistencija, dok je superstar na drugoj strani bio fenomenalan u postsezonskom debiju, ali ga je sačekala sudbina koja ga prati od dolaska u ligu.

Zajon Vilijamson je stigao do 40 poena i 11 skokova, a onda se povredio i ranije morao da napusti teren. Zbog toga je sa gađenjem bacio peškir na pod.

U duelu dva superstara pobedio je onaj stariji, a Lebron koji inače prezire plej-in je izborio plej-of seriju sa Nagetsima koji su počistili Lejkerse prošle sezone sa 4:0.

Bila je to demonstracija sile i jasan pokazatelj da su Nagetsi najbolji tim u ligi, što su i potvrdili osvajanjem titule.

Dianđelo Rasel je stigao do 21 poena (pet pogođenih trojki), dok je Entoni Dejvis dodao 20 uz 15 skokova, što je pomoglo Lejkersima da izdrže udarce čak i kada su „pelikansi neprekidno udarali, što je pokazalo od čega smo sazdani“, rekao je trener Lejkersa Hem.

Prvi meč je na programu u noći između subote i nedelje.

NBA plej-in, Zapadna konferencija

LA lejkers – Nju Orleans 110:106

Sakramento – Golden Stejt 88:75

BONUS VIDEO:

KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?