KREĆU U ODBRANU REGIONALNE TITULE: Košarkaši Igokee izlaze na crtu crno-belima

Novosti online

17. 04. 2024. u 07:44

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Igokee u prvom četvrtfinalnom susretu plej-ofa ABA lige, meč počinje od 18.30 časova.

КРЕЋУ У ОДБРАНУ РЕГИОНАЛНЕ ТИТУЛЕ: Кошаркаши Игокее излазе на црту црно-белима

FOTO: M. Vukadinović

Realan kraj crno-belih na 11. mestu Evrolige i izostanak iz plej-ina postavljaju još veći pritisak u odbrani titule. Zauzimanjem drugog mesta na tabeli, Partizan se ukrstio sa Igokeom. 

Rival iz Laktaša je do plej-of pozicije došao pre svega zahvaljujući odličnim rezultatima na startu sezone. Nažalost, kao što je pre par godina bio slučaj sa Primorskim, Igokea je brojne nosioce prodala već na sredini sezone, uvidevši da imaju dobru bazu na tabeli za siguran finiš.

FOTO: KK Cedevita Olimpija/Aleš Fevzer/ABA liga

Ekipa je bazirana na mladim igračima uz poneko poznato ime. Najbolji je biši kapiten Partizana Dragan Milosavljević. Srpski reprezentativac i bivši član FMP-a i Cedevita Olimpije Marko Jeremić je među iskusnijima. Nekad veliki talenat na evropskom nivou Mario Nakić je u sastavu Vladimira Jovanovića, kao i večni Marko Jošilo i jedini Amerikanac Džeki Karmajkl. Šestorica igrača u sastavu su ispod 2001. godišta. 

Sezonu su završili sa po 13 pobeda i 13 poraza.

Podsećanja radi, košarkaši Igokee bili su motisivana i u najjačem sastavu na početku sezone. Tada su uspeli da savladaju ekipu Partizana na njihovom terenu u Beogradu  rezultatom 91:89.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?