"POŠTUJEMO PROTIVNIKA, ALI...": Željko Obradović pred Igokea - Partizan

Novosti online

21. 04. 2024. u 08:50

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Igokee u drugom meču četvrtfinala ABA lige, koji će se odigrati u Laktašima u nedelju sa početkom u 18 časova.

ПОШТУЈЕМО ПРОТИВНИКА, АЛИ...: Жељко Обрадовић пред Игокеа - Партизан

FOTO: KK Cedevita Olimpija/Aleš Fevzer/ABA liga

U prvoj utakmicu u kojoj su košarkaši Partizana bili bolji od ekipe Igokee, rezultatom 94:85, crno-beli su na korak do prolazka u polufinale. Ovo će praktično biti prva meč lopta za tim pod vođstvom trenera Željka Obradovića.

Košarkaši Partizan ima ulogu velikog favorita u ovom susretu, pa bi već sada mogli da obezbede svoje mesto u narednoj rundi takmičenja.

Photo: Cedevita Olimpija / Ales Fevzer

Trener crno-belih Željko Obradović spremno dočekuje drugi meč polufinalne serije i očekuje požrtvovanu igru svojih igrača, ali i podršku navijača koja im uvek puno znači.

- Pred nama je druga utakmica protiv Igokee. Imali smo nekoliko dana da se posvetimo njenoj pripremi i da u Laktaše krenemo sa nepromenjenom ambicijom, a to je završetak ove serije. Ekipa Igokee je pokazala da je u stanju da igra na visokom nivou i samo uz maksimalno poštovanje domaćeg tima i visok nivo koncentracije mi možemo do pobede. Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku na isti način kao i svaki put do sada u Laktašima - rekao je Željko Obradović.

Eventualni treći susret između košarkaša Partizana i Igokee na programu je 28. aprila.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)