"SETIMO SE PARTIZANA..." Trener Reala još uvek pamti crno-bele

Novosti online

26. 04. 2024. u 22:31

Košarkaši Real Madrida ubedljivo su počeli plej-of Evrolige protiv Baskonije i pred nastavak serije u Vitoriji, imaju 2:0, a strateg "kraljevića" upozorava da još ništa nije gotovo.

СЕТИМО СЕ ПАРТИЗАНА... Тренер Реала још увек памти црно-беле

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

On je dodao da je ponosan kako su igrači izneli prvi deo serije.

 - Ponosan sam na igrače i navijače. Odradili smo veliki posao. Odigrali smo na visokom nivou obe utakmice, sačuvali smo domaći teren, iako je jasno da je jako teško dobiti izuzetno kvalitetnog rivala, dva puta u kratkom vremenskom periodu - naglasio je Ćus Mateo.

Podsetio je na prošlogišnju seriju sa Partizanom.

 - Nismo obezbedili plasman na finalni turnir, toga smo svesni svi u klubu. Za ostvarenje cilja nam treba još jedna pobeda, a moraćemo dobro da se potrudimo da stigenemo do nje. Dobro se sećamo prošle sezone, kada smo gubili od Partizana sa 2:0, ali se nismo predavali, išli smo korak po korak, stigli do finalnog turnira, a zatim i titule. Ništa se ne menja ni sada. Ponovo moramo da idemo korak po korak. Baskonija se sigurno neće predati, očekujem reakciju u treće meču, očekujem i verujem da ćemo biti spremni da odgovorimo na reakciju rivala - kazao je Mateo. 

Sledeći meč je na programu u 1. maja u Vitoriji od 20 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)