"NISMO LIČILI NA SEBE": "Delfini" razočarani posle poraza od Grčke i već misle na subotnji duel sa Španijom

S. K.

27. 07. 2023. u 16:25

MALO kome u taboru naše vaterpolo reprezentacije juče je bilo do razgovara. Igrači pokušavaju da se priberu kako bi što spremniji dočekali subotnji duel za bronzu sa Španijom.

НИСМО ЛИЧИЛИ НА СЕБЕ: Делфини разочарани после пораза од Грчке и већ мисле на суботњи дуел са Шпанијом

Foto: N.Paraušić

- Umesto da nas pobeda protiv Italije osokoli, da nam da snagu i motivaciju mi smo podbacili na svim poljima. Ne mislim da je razlika u kvalitetu ovakva, ali s druge strane semafor nikad ne laže. Protiv Grka nismo ličili ni u jednom segmentu na ekipu koja je igrala u grupi, u četvrtfinalu bez obzira na rezultat. Očigledno je da neiskustvo igranja ovakvih utakmica uzelo danak - ističe u telefonskom razgovoru za "Novosti" Branislav Mitrović.

Iskusni golman se ne opterećuje Špancima:

- Igra se za bronzu, to je kao finale, a mi ćemo pokušati da izvučemo poslednji atom snage iz sebe i da probamo još jednom da obradujemo naciju.

Strahinja Rašović priznaje da utakmica nije bila onako kako su očekivali:

- Mislim da smo se uplašili pritiska, mogućnosti šta nam pobeda donosi, olimpijsku vizu, medalju. Već smo napravili veliki iskorak u odnosu na prethodni period, ali nas to ne zadovoljava, idemo na medalju. Nemamo vremena da žalimo, ovo je sport, gubi se i pobeđuje, u subotu treba odigrati najbolje što možemo kako bismo uzeli bronzu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)