TEŠKO I NEIZVESNO DO KRAJA: Odbojkaši se preselili u Ankonu,gde na EP igraju sa Estonijom i Nemačkom

S. K.

02. 09. 2023. u 20:36

ODBOJKAŠI su Peruđu napustili pomešanih osećanja. "Orlovi" su u grupi A EP u Italiji, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji i Izraelu pobedili Švajcarsku (3:0) i Belgiju (3:1), a bili nemoćni protiv evropskog i svetskog prvaka Italije - 0:3. Od danas su u Ankoni, gde u ponedeljak (18.00) igraju sa Estonijom, a u utorak sa Nemačkom.

ТЕШКО И НЕИЗВЕСНО ДО КРАЈА: Одбојкаши се преселили у Анкону,где на ЕП играју са Естонијом и Немачком

FOTO: FIVB

- Učinak je bio kakav smo očekivali. Ponosni smo na pobedu nad Belgijom, jer je bila težak protivnik, igrali smo pod imperativom da bi se plasirali u sledeći krug i da bi krenuli sa što bolje pozicije. Duel sa Italijom je bio koristan, imali smo priliku i da učimo, ali nismo nijednog trenutka bili u egalu sa "azurima" - kaže za sajt OSS selektor Igor Kolaković.

"Orlove" posle dva dana puaze očekuju okršaji sa Estoncima i Nemcima. Prve četiri selekcije plasiraće se u osminu finala.

- Biće to dueli kao sa Belgijom, možda i teži. Pauza će dobro doći da se spremimo za borbu protiv rivala, u kojoj nas pobede vode u sledeći krug - podvlači Kolaković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)