VELIKI USPEH TAKMIČARA JAVORKA: Sa reprezentacijom Srbije osvojili prvo mesto na Balkanijadi (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

01. 10. 2023. u 13:41

REPREZENTACIJA Srbije, u kojoj je bilo i petoro reprezentativaca PK Javorak iz Paraćina, osvojila je prvo mesto u generalnom plasmanu na Balkanskom prvenstvu u planinarskoj orijentaciji.

ВЕЛИКИ УСПЕХ ТАКМИЧАРА ЈАВОРКА: Са репрезентацијом Србије освојили прво место на Балканијади (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Prvenstvo je održano na Zlatiboru 29. i 30. septembra, a Javorak je imao u reprezentaciji Srbije četiri veterana i jednog  seniora.

- Veteranska ekipa „Srbija dva“, u kojoj se, između ostalih, takmičila Paraćinka Angelina Stefanović, osvojila je prvo mesto, dok je veteranska ekipa „Srbija 1“ u kojoj su bili i članovi Javorka: Branka Bradašević, Saša Milošević i Saša Dulović, osvojila treće mesto. Milica Nikolić takmičila se u seniorskoj ekipi „Srbija 1“, koja je takođe osvojila treće mesto – kaže za „Novosti“ jedna od takmičarki i predsednica PK Javorak Branka Bradašević.

U generalnom plasmanu reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto i šampionsku titulu.

Balkanstvo prvenstvo organizovao je Planinarski savez Srbije pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta, Opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)