ŠAMPIONIMA PODRŠKA BEZ ZADRŠKE: Milan Đurić, gradonačelnik Novog Sada, posetio trofejne parastonotenisere reprezentacije Srbije

Novosti online

04. 10. 2023. u 13:59

SVAKI uspeh naših sportista na internacionalnoj sceni, podstiče mališane da se bave nekom od disciplina, i sasvim je izvesno da će istorijski rezultat naših stonotenisera paraolimpijaca, doprineti masovnosti na sportskim borilištima.

ШАМПИОНИМА ПОДРШКА БЕЗ ЗАДРШКЕ: Милан Ђурић, градоначелник Новог Сада, посетио трофејне парастонотенисере репрезентације Србије

S.B.

To je uz čestitke stonoteniskoj reprezentaciji Srbije u konkurenciji sportista sa invaliditetom, za osvojenih čak osam medalja na Evropskom prvenstvu u Engleskoj, poručio Milan Đurić, gradonačelnik Novog Sada.

On je danas u društvu sa Ognjenom Cvjetićaninom, članom gradskog veća za sport i omladinu, prisustvovao treningu izabranika Zlatka Keslera, selektora naših stonotenisera na „Spens-u“, razgovarao sa osvajačima medalja, saslušao njihove sugestije i obećao da će Grad Novi Sad i buduće biti uz trofejne paraolimpijce.

- Došli smo u goste šampionima, jer taj epitet nosi i naš grad, s obzirom na činjenicu da je u istorijskom uspehu u broju osvojenih osam medalja, učestvovalo osmoro stonotenisera s invaliditetom iz novosadskih klubova. Svakako, nastavićemo da ulažemo u naše stonotenisere paraolimpijce za nove, buduće uspehe, pre svega na planu još boljih uslova za treniranje. Želja je da se u rad klubova uključi još više mladih, kako bi sticali iskustva i nastavili sa postizanjem vrhunskih rezultata koje već dugo godina postižu Borislava Perić- Ranković, Nada Matić, Mitar Palikuća, Ana Prvulović...- rekao je gradonačelnik Đurić.

Sa svoje strane, selektor Kesler je naglasio da je reprezentativce posebno obradovala činjenica da će se uska saradnja sa gradom nastaviti.

- Mnogo nam znači buduća podrška koja se odosi ne samo na sadašnje osvajače trofeja nego i na neke nove klince, koji bi tek trebalo da stupe na veliku sportsku scenu- rekao je Kesler.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)