PRAVI TEST ZA EP U NEMAČKOJ: Rukometaši sutra i u nedelju u Sloveniji igraju prijateljske utakmice sa "zmajčekima"

S. K.

03. 11. 2023. u 13:39

KOLIKO su dobro radili u EHF nedelji rukometaši će moći da provere ovog vikenda u Sloveniji protiv jedne od najboljih evropskih selekcija. "Orlovi" će sutra (18.00) u Črnomelju i u nedelju (14.00) u Kočevju odigrati prijateljske utakmice sa "zmajčekima". Ti dueli su u isto vreme i test za EP od 10. do 28. januara iduće godine u Nemačkoj.

ПРАВИ ТЕСТ ЗА ЕП У НЕМАЧКОЈ: Рукометаши сутра и у недељу у Словенији играју пријатељске утакмице са змајчекима

FOTO: RSS

- Biće nam ovo izvanredan test za predstojeće evropsko prvenstvo. Slovenija je odlična reprezentacija sa mnogo dobrih igrača. To će nam poslužiti da vidimo šta treba da popravimo, na čemu treba da radimo. Imali smo nekoliko dana dobrih treninga, osećam da smo spremni za izazove koji su pred nama i da napredujemo kao ekipa svakim okupljanjem sve više - ističe za sajt RSS desni bek Miloš Orbović.

Da mnogo očekuje od duela sa Slovencima potvrdio je i srednji bek Dinama iz Bukurešta Lazar Kukić:

- Izuzetno dobre pripremne utakmice nas očekuje posle kvalitetnog trenažnog procesa kroz koji smo prošli u Staroj Pazovi. Kao i u svim utakmicama idemo da pobedimo i završimo ovo okupljanje sa dve pobede. Time bismo se zadovoljni vratili u svoje klubove, ali sada je fokus na proverama koje slede kao i da ostanemo svi zdravi. Biće teško, Slovenija je veoma jak protivnik sa dosta iskusnih igrača, ali mi verujemo i u naš kvalitet i u to kako smo se pripremili.

Podsetimo, Srbija je u grupi C, gde će igrati protiv Islanda, Mađarske i Crne Gore.

Đekić: Svi se dokazujemo

ĐORĐE Đekić se nada da će uspeti da se nametne selektoru Toniju Đeroni za EP u Nemačkoj:

- Svi mi koji dolazimo ovde, ne dolazimo sa manjim očekivanjima od toga. Tu smo da pružimo najbolje od nas. Ako je to nešto što može da doprinese, što se uklapa u viziju selektora, ja sam presrećan. Ako ne, biću tu da dam podršku, da budem uz ove momke. Oni koji odu, daće sve od sebe na terenu, oni koji ne budu u Nemačkoj biće najvatreniji navijači, u to sam ubeđen.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)