TRI TESTA ZA NEMAČKU: Rukometaši od sutra do subote igraju na turniru u španskom Granjolersu

S. K.

03. 01. 2024. u 12:50

RUKOMETAŠI su otputovali u španski Granjolers, gde će od sutra do subote učestvovati na međunarodnom turniru. "Orlovi" će u četvrtak (20.15) igrati sa Slovačkom, u petak (17.45) sa Poljskom, a u subotu (19.00) sa Španijom. Biće to i poslednje provere izabranika Tonija Đerone pred EP od 10. do 28. januara u Nemačkoj.

ТРИ ТЕСТА ЗА НЕМАЧКУ: Рукометаши од сутра до суботе играју на турниру у шпанском Грањолерсу

FOTO: RSS

Srbi se iz Španije ne vraćaju u Beograd, već će se preseliti u Minhen, gde će 12. januara igrati sa Islandom, 14. ih očekuje duel sa Mađarskom, a 16. sa Crnom Gorom. Prve dve ekipe nastaviće takmičenje u drugoj fazi šampionata.

Na put za Španiju nije krenuo povređeni kapiten Nemanja Ilić, koji će se oporavljati u Beogradu. U ovom trenutku njegovo učešće na EP nije pod znakom pitanja, a u Granjolersu će ga zameniti levo krilo Vardara Marko Srdanović.

Boje Srbije na turniru u Granjolersu braniće: Cupara, Milosavljev (golmani), Vejin, Milosavljević, Orbović, Kukić, Pušica, Abutović, Đorđić, Kojadinović, Kos, Borzaš (bekovi), Marsenić, Rogan, Pešmalbek (pivoti), Vanja Ilić, Srdanović, Radivojević, Vorkapić (krila).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)