ILIĆEV VESPREM MORA U OSMINU FINALA: Mađarski velikan u poslednjem kolu grupe B Lige šampiona izgubio od rukometaša Magdeburga

S. K.

08. 03. 2024. u 12:15

VESPREM Momira Ilića i Dragana Pešmalbeka nije uspeo da izbori direktan plasman u četvrtfinale Lige šampiona za rukometaše. Slavni mađarski klub je na svom terenu u poslednjem kolu grupe B posle velike borbe izgubio od Magdeburga sa 30:28. Pešmalbek nije uspeo da se upiše u listu strelaca, a mađarski velikan će se u osmini finala, 27. marta i 3. aprila, sastati sa velikim rivalom Segedom.

ИЛИЋЕВ ВЕСПРЕМ МОРА У ОСМИНУ ФИНАЛА: Мађарски великан у последњем колу групе Б Лиге шампиона изгубио од рукометаша Магдебурга

FOTO: RSS

U ostalim mečevima 14. kola grupe B Celje (Antonijević -) je izgubilo od GOG-a sa 34:30, Visla je bila bolja od Porta (29:28), dok Barsu nije skupo koštao poraz od Monpeljea - 34:37. U četvrtfinale su se direktno plasirali Magdeburg i Barsa, koji su se tako pridružili najboljima iz grupe A: Kilu i Olborgu.

U grupi A nije bilo iznenađenja: Kolštad - Pelister (Borzaš 11) 34:27, Kil - Zagreb (Kos 2) 33:22, PSŽ - Seged 37:33, Olborg - Kijelce 35:25.

Učešće bez osvojenog boda završili su Eurofarm Pelister i Celja, a u nokaut fazu ne idu ni Kolštad i Porto.

U osmini finala, 27. mart i 3. april, sastaju se: Visla - PSŽ. Seged - Vesprem (trener Ilić, Pešmalbek), GOG - Kijelce, Zagreb (Kos) - Monpelje. Četvrtfinale, koje su već izborili Magdeburg, Barsa, Kil i Olborg, igra se 24. aprila i 2. maja. Fajnal-for se igra 8. i 9. juna.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)