NOVI MEČ ZAKAZAN U ISTANBULU: Tijana Bošković blistala, Ezačibaši vodio 2:0, ali ipak poražen

Novosti online

15. 03. 2024. u 19:35

U prvom susretu drugog polufinala Lige šampiona za odbojkašice, ekipa Koneljana pobedila je posle velike borbe Ezačibaši 3:2 (26:28, 20:25, 25:14, 25:22, 18:16).

НОВИ МЕЧ ЗАКАЗАН У ИСТАНБУЛУ: Тијана Бошковић блистала, Езачибаши водио 2:0, али ипак поражен

Foto: Profimedia

Fantastičan okršaj u Trevizu definitivno je najava da će u Istanbulu goreti za nedelju dana. Bio je Ezačibaši na pragu velikog trijumfa, ali na kraju ostaje mu uteha da je osvojio dva seta.

To znači da je ekipi, koju sjajno predvodi Tijana Bošković i za koju još igra Jovana Stevanović, potrebna pobeda od 3:0 ili 3:1 za plasman u finale, ili ukoliko pobedi 3:2 da izbori zlatni set. Rezultat je dobar protiv jedne od najboljih ekipa u protekloj deceniji, ali ipak ima turski tim za čim da žali.

Prva dva seta dobile su gošće 28:26 i 25:20. U trećem setu Koneljano je bio nemilosrdan – 25:14, ali u četvrtom se vodila velika borba. Na kraju Italijanke slave 25:22 i izborile su peti set.

U odlučujućem setu Ezačibaši je poveo 10:8. A onda serija domaćih 3-0 i preokret 11:10. Igralo se poen za poen sve do konačnih 18:16 za Koneljano.

U pobedničkom timu briljirala je Izabela Hak sa 37 poena, a pratila ju je Katrin Plamer sa 15 poena. Na drugoj strani Tijana Bošković zabeležila je 29 poena, Hande Baladin je bila takođe dvocifrena sa 10 poena, dok je Jovana Stevanović meč završila sa četiri poena.

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!