KRAJ ZA LEGENDU: Cela Slovenija će biti na nogama, ali ne zbog Luke Dončića

Novosti online

22. 03. 2024. u 10:10

Kroz samu istoriju ski-skokova, uvek je bilo nekog Slovenca u vrhu, godinama je porodica Prevc ta koja daje ono najbolje ovom sportu, a sada će onaj najstariji među njima da se penzioniše.

КРАЈ ЗА ЛЕГЕНДУ: Цела Словенија ће бити на ногама, али не због Луке Дончића

Foto: Profimedia

Još jednom ćemo gledati Petera Prevca na Planici. Biće gotova velika, velika karijera u nedelju, kada se on bude opraštao, a sada je uspeo da prođe kvalifikacije za to poslednje individualno skakanje u sezoni. 

Na poslednjim kvalifikacijama za ski-skokove ove sezone pobedio je drugi u generalnom plasmanu Rjoju Kobajaši sa skokom od 230 metara. Imao je 0,6 bodova više od Pjotra Žie sa 241 metrom, a treći je bio Danijel Huber. Peter Prevc je na kraju završio kao deseti.

Peter Prevc je kraj svoje karijere najavio nešto ranije, ali niko se nije nadao da će i taj dan doći brzo.

Biće to kraj jedne velike karijere. Mnogi Slovenci su se opraštali, možda su nečije priče bile interesantnije i dirljivije, ali Slovenija nije imala boljeg sportistu od njega.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)