ODBOJKAŠI MONCE PRIREDILI IZNENAĐENJE: Lube eliminisan posle 14 godina na startu plej-ofa

Novosti online

28. 03. 2024. u 10:25

Kompletirano je prvo kolo plej-ofa italijanske Serije A. U dve serije odlučivale su majstorice i u obe su slavili gosti Monca i Milano.

ОДБОЈКАШИ МОНЦЕ ПРИРЕДИЛИ ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Лубе елиминисан после 14 година на старту плеј-офа

Foto: Profimedia

Odbojkaši Monce priredili su veliko iznenađenje, u majstorici su savladala Lube i to u gostima. Na kraju utakmice rezultat je bilo 3:1.

Prva dva meča perfektno su odigrali gosti i dobili ih u prilično neizvesnim završnicama oba puta rezultatom  25:23. Lube je uzvratio u trećem setu 25:20. Međutim, nije imao snage za potpuni preokret pošto je Monca dobila četvrti set 25:22 za veliko slavlje. I veliku tugu Lubea, koji je ovo doživeo prvi put posle sezone 2009/10 godine. 

Foto: Profimedia

Kod pobednika Stefan Mar je bio najefikasniji sa 22 poena, dok je Ran Takahaši zabeležio 18. Na drugoj strani po 19 poena osvojili su Aleksandar Nikolov i Marlon Jant Herera, dok je Adis Lagumdžija došao do 10 poena.

Odbojkaši Monce će opet gostovati u polufinalu, ovog puta protiv prvog nosioca Trentina. U drugoj polufinalnoj seriji Peruđa će dočekati Milano, koji je u majstorici kao gost slavio u gostima protiv Pjaćence 3:0 (25:21, 25:21, 25:22).

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!