VEČITI SE BORE ZA TROFEJ: Odbojkaši Zvezde i Partizana u finalu

Tanjug

11. 04. 2024. u 21:52

PRVI put od 2015. godine u finalu plej-ofa za pehar će se međusobno boriti odbojkaši Crvene zvezde i Partizana koji je ovog četvrtka kao gost pobedio Radnički u Kragujevcu rezultatom 3:0 i tako sačuvao šansu da odbrani šampionsku titulu osvojenu lane.

ВЕЧИТИ СЕ БОРЕ ЗА ТРОФЕЈ: Одбојкаши Звезде и Партизана у финалу

FOTO: OSS

Crno-beli su do plasmana u finale plej-ofa stigli trijumfom sa 3:0 (25:22, 25:22, 25:22) u "majstorici" u kragujevačkoj dvorani "Jezero".

Crveno-beli su još ranije uspeli da se domognu finala pošto su sa 2:0 u seriji eliminisali Karađorđe.

Finalna serija bi prema ranijim najavama trebalo da počne u nedelju, a prednost domaćeg terena imaće Zvezda. Preostali termini su 17. i 20. april, a eventualni četvrti i peti duel igraće se 23. i 26. aprila.

Poslednji put Partizan i Zvezda finale su igrali 2015. godine, kad su crveno-beli slavili 3:1 u seriji.

BONUS VIDEO: POBEDA ATLETIKA: pogledajte kako su navijači dočekali svoj tim

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!