SRPKINJE SA ŠVEĐANKAMA: Naša ženska kadetska reprezentacija saznala rivala na Svetskom prvenstvu u Kini

S. K.

13. 04. 2024. u 16:58

NAŠE mlade rukometašice saznale su protivnice na kadetskom SP od 14. do 25. avgusta u kineskom Čudžou. Srpkinje su u grupi A sa Švedskom, Austrijom i Čileom.

СРПКИЊЕ СА ШВЕЂАНКАМА: Наша женска кадетска репрезентација сазнала ривала на Светском првенству у Кини

FOTO: Rukometni savez Srbije

- Veoma interesantna grupa. Ekipe iz Evrope su timovi sa kojima smo se susretali. Sa Švedskom smo igrali na EP i savladali ih sa osam razlike, dok smo sa Austrijom u pripremama za taj šampionat odigrali četiri utakmice i doživeli tri poraza uz jednu pobedu. Svakako, ti rezultati ne znače mnogo, a veliki uticaj imaće i pripremni period, kako ga budemo odradili i kakav bude bio zdravstveni bilten. Veoma je izjednačena grupa, za razliku od ostalih gde su uglavnom samo po dve evropske selekcije. Smatram da imamo kvalitet i da možemo da se nadamo dobrom rezultatu - istakao je za sajt RSS selektor Zoran Barbulović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)