VILAGOŠ PRVA ZVEZDA! Sportska porodica TSC iz Bačke Topole osnovala i atletski klub

Novosti online

15. 04. 2024. u 22:50

TSC iz Bačke Topole neće biti preoznatljiv samo po fudbalskom klubu, već i po atletskom. U novoformiranom klubu najveća zvezda je jedna od naših najtalentovanijih atletičarki, Adriana Vilagoš.

ВИЛАГОШ ПРВА ЗВЕЗДА! Спортска породица ТСЦ из Бачке Тополе основала и атлетски клуб

FOTO: SAS

Vilagošava je juniorska svetska i evropska šampionka u bacanju koplja, a ima i srebro sa seniorskog EP u Minhenu. Adriana je nedavno oborila državni rekord u konkurenciji mlađih seniorki (62,96 m) i trenutno je druga na svetskoj listi. Osim nje članice AK TSC postale su Bede Borbala i Virag Bači.

- Zahvaljujem se na obezbeđenim uslovima, što je jedna od najvažnijih stvari za moju disciplinu. Nadam se uspešnoj saradnji i da će atletika jednog dana zablistati u Bačkoj Topoli - istakla je na promociji Adirana Vilagoš, koja se nada da će se plasirati na Olimpijske igre u Parizu.

TSC u svojoj porodici osim muškog i ženskog fudbalskog kluba, ima i stonoteniski, od juče atletski i planira formiranje teniskog.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave