DERBI U KRAGUJEVCU: Vaterpolisti Radničkog dočekuju ekipu Novog Beograda

V. Hadžić

17. 04. 2024. u 10:37

VATERPOLISTI Radničkog iz Kragujevca danas dočekuju ekipu Novog Beograda u derbiju pretposlednjeg kola Super lige Srbije.

ДЕРБИ У КРАГУЈЕВЦУ: Ватерполисти Радничког дочекују екипу Новог Београда

Foto:SDP Radnički

Utakmica se igra na zatvorenom bazenu SPD „Radnički“ u 18.45 sati, a ulaz je besplatan.

Posetioci će moći da ubace novac u kutije za prilog robotičarima Prve kragujevačke gimnazije, kojima je neophodna pozamašna svota novca za učešće na svetskom takmičenju na Floridi.

Kragujevčani su obezbedili treće mesto na tabeli, dok su Novobeograđani neprikosnoveni na prvoj poziciji, sa maksimalnim učinkom, pa bi u ovom duelu mogli da zacementiraju kotu jedan.

– Publika može da očekuje evropski vaterpolo i pozvao bih naše navijače da nas podrže u što većem broju, ali i da učestvujemo u ovoj lepoj akciji. Dolazi nam jedna od najkvalitetnijih svetskih ekipa, biće puno dobrih poteza, a na nama je da se pokažemo u što boljem svetlu – poručio je navijačima Nemanja  je Stanojević, vaterpolista Radničkog. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)