PAKLENO DO PEHARA: Odbojkaši Crvene zvezde i Partizana sutra u majstorici finala plej-ofa odlučuju o prvaku Srbije

S. K.

25. 04. 2024. u 10:38

DRAMA dostiže vrhunac. Odbojkaši Crvene zvezde sutra (19.00) na Banjici u majstorici finala plej-ofa Superlige Srbije ugostiće Partizan. Večiti rivali očekuju još jedan paklen meč, svesni da popravnog više nema i da će neko sutra ispiti šampionski šampanjac.

ПАКЛЕНО ДО ПЕХАРА: Одбојкаши Црвене звезде и Партизана сутра у мајсторици финала плеј-офа одлучују о прваку Србије

oss

Crveno-beli se nadaju da imaju blagu prednost zbog domaćeg terena. Ali su i svesni da prvak igra sve bolje i da je pokazao da veliku želju i upornost da odbrani tron. Zvezdaši se i trude da zaborave da su u finalnoj seriji imali vođstvo od 2:0 u pobedama, jer su znali da Partizan ima veoma kvalitetan tim, što je i dokazao u trećem i četvrtom duelu.

- Biće dramatično kao i na poslednje dve utakmice, jer se Partizan vratio posle našeg vođstva od 2:0 u seriji. Očekujem veoma tešku utakmicu i potrudićemo da dobijemo velikog rivala – kaže bloker Crvene zvezde Aleksandar Stefanović.

Puleni Ivice Jevtića ne žele da žale za propuštenim prilikima u četvrtom meču u kojem su propustili priliku da možda i reše pitanje pobednika finalne serije...

- Imali smo svoje šanse u četvrtom meču, koje nismo rešili zbog naših grešaka. Analiziraćemo ih, kako ih ne bismo ponovili. Nadam se da nas to neće poremetiti, da će nam glava biti hladna – veruje Stefanović.

Srednjak crveno-belih se nada da imaju i blagu prednost zbog Banjice:

- Domaći teren je uvek prednost, zbog toga smo se borili tokom cele sezone da budemo prvi posle ligaškog dela.

Kapiten Partizana Milija Mrdak je u poslednje dve utakmice dokazao da je pravi lider svoje ekipe:

- Očekujem da će nas naši navijači podržati kao u poslednjem meču u „Masteru“. Nadam se da ćemo ako pokažemo visok nivo da ćemo podići pehar, kao prošle godine. Svesni smo da mnogo toga zavisi od Zvezde, koja je tokom sezone pokazala da je fantastična ekipa. U ovim utakmicama se videlo da oni i te kako umeju da iskoriste svaki trenutak našeg opuštanja. Mislim da i pored toga što smo posle 0:2 izborili majstoricu da nismo u psihološkoj prednosti. Nama prijaju utakmice koje moramo da dobijemo i nadam se da ćemo dokazati to što nas krasi – ističe Majdak.

Lazar Marinović smatra da su zasluži da majstorica presudi o prvaku.

- To je poslednja utakmica, oni će, kao i mi, izaći hrabro i dati sve od sebe. Mi ćemo sigurno izvući poslednji atom snage iz sebe, a na kraju, pobediće bolji.

Finale plej-of

14. 4. C. zvezda – Partizan 3:0

17. 4. Partizan – C. zvezda 1:3

20. 4. C. zvezda – Partizan 2:3

23. 4. Partizan – C. zvezda 3:2

26. 4. C. zvezda – Partizan 19.00

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)