TERZIĆ BLISTAO OD SREĆE NAKON TITULE: Čestitam, Zvezda pokazala da je najbolja kada je najteže

Александар Илић
Aleksandar Ilić

26. 04. 2024. u 21:56

Odbojkaši Crvene zvezde pobedili su velitog rivala u finalu plej-ofa i osvojili su svoju 13. šampionsku titulu.

ТЕРЗИЋ БЛИСТАО ОД СРЕЋЕ НАКОН ТИТУЛЕ: Честитам, Звезда показала да је најбоља када је најтеже

FOTO: FK Crvena zvezda

Tim povodom Zvezdan Terzić, predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda uputio je čestitke našim odbojkašima i svima u Odbojkaškom klubu.

– Čestitam Odbojkaškom klubu Crvena zvezda na osvojenoj šampionskoj tituli. Veliki uspeh ostvarili su naši odbojkaši, koji su još jednom reprezentovali Zvezdu kao najveći sportski brend u regionu. Posle osam godina crveno-beli su povratili pehar namenjen državnom šampionu, a borba za titulu je bila i te kako zanimljiva. Na kraju smo trijumfovali u majstorici i direktnom okršaju sa večitim rivalom, gde smo još jednom pokazali da smo najbolji kada je najteže. SD Crvena zvezda može da bude ponosno na sve klubove, a još jednom bih čestitao odbojkašima na ostvarenom podvigu, rekao je Terzić.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2024. u 19:16

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti