KARABATIĆ: Bojao sam se posle mečeva sa Srbijom, to nije bio nimalo prijatan uvod u SP

Novosti online

26. 01. 2021. u 16:20

FRANCUSKI rukometaš Nikola Karabatić zadovoljan je kako njegova reprezentacija igra na Svetskom prvenstvu u Egiptu. Sjajni igrač se dotakao i nedavnog duela ove selekcije sa Srbijom.

КАРАБАТИЋ: Бојао сам се после мечева са Србијом, то није био нимало пријатан увод у СП

Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

"Trikolori" su obezbedili plasman u četvrtfinale šampionata sveta, a rival u toj fazi takmičenja biće im selekcija Mađarske.

Karabatić priznaje da je bio zabrinut nakon poraza i remija Francuske sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, neposredno pred početak Mundijala.

- Malo sam se bojao kada sam video ove dve utakmice protiv Srbije u kvalifikacijama za Euro 2022. godine. To nije bio nimalo prijatan uvod u SP. Može se dogoditi da izgubiš na strani, ali kod kuće bod, to nikako nije bilo dobro - rekao je Karabatić.

Francuska na Svetkom prvenstvu još uvek nije osetila gorčinu poraza.

- Otvaranje protiv Norveške je bilo OK, a Norveška je super ekipa i takve pobede uvek dignu ekipu. Sve ostalo je bilo nastavak, makar smo se protiv Švajcarske i Alžira mučili više nego što je trebalo. No, nekad je važno saznanje da pobeđuješ čak i kada igraš loše. To je kvalitet. Ako se osvrnem na ostatak reprezentacija u tom smislu, isto je, samo Danska igra očekivano dobro - zaključio je 36-godišnjak rođen u Nišu.

Karabatić se trenutno oporavlja od povrede kolena, a povratak na teren se očekuje za nekoliko meseci.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!