STEFANOS CICIPAS IMA NOVU DEVOJKU: Šta mislite, odakle je?

Novosti online

19. 06. 2023. u 19:11

Grčki teniser Stefanos Cicipas uplovio je u ljubavne vode.

СТЕФАНОС ЦИЦИПАС ИМА НОВУ ДЕВОЈКУ: Шта мислите, одакле је?

FOTO: Tanjug/AP

I to posle jedne kraće pauze.

Jedan od najuspešnijih sportsta Grčke je, podsetimo, od 2019. do 2022. bio u vezi sa Teodorom Petalas, koja je živela i radila u Njujorku, gde je završila osnovne studije umetnosti, a master rad odbranila na projektnom menadžmentu i tehnologiji. Stefanosa je upoznala pre nego što je počela da radi u modnoj industriji, u Njujorku, tokom studentskih dana. 

Međutim, njihova trogodišnja veza je bila okončana, Cicipas je više od pola godine bio bez devojke, ali novu više ne krije.

U pitanju je njegova koleginica, teniserka Paula Badosa.

Njih dvoje su se fotografisali zagrljeni, a Grk je to objavio na društvenim mrežama: 

Badosa (25) je godinu dana starija od svog dečka, reprezentativka je Španije i 2022. je dostigla svoju najbolju poziciju na VTA listi, kada je u aprilu bila druga. Osvojila je tri titule u profesionalnoj konkurenciji, a na grend slemovima je najdalje dogurala 2021. na Rolan Garosu, domogavši se četvrtfinala.

Pre Cicipasa, Badosa se zabavljala sa kubanskim foto-modelom i glumcem Huanom Betankurom, ali za razliku od njega - tada nije pravila zajednički nalog na društvenim mrežama, kao što sada postoji "Cicidosa" na kome se mogu videti i sledeće scene:

Inače, Stefanos Cicipas je danas, kao drugi nosilac na turniru u Haleu, teže nego što je očekivao pobedio u šesnaestini finala 58. s ATP liste, Gregora Barera - rezultat je bio 6:7(6), 6:5, 7:6(3).

Bonus video: "KOSOVO JE SRBIJA!" Srbi u Parizu burno slavili titulu Novaka Đokovića na Rolan Garosu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)