PODMUKLO: Evo šta su Amerikanci uradili najvećoj nadi ruskog tenisa

Novosti online

30. 07. 2023. u 17:58

MOŽDA rat u Ukrajini nema veze baš sa svime lošim što Rusija doživljava u sportu, ali neke slučajnosti su prevelike da bi se zanemarile.

ПОДМУКЛО: Ево шта су Американци урадили највећој нади руског тениса

Foto AP

Sankcije prema ruskim sportistima su, više od godinu dana, na snazi u raznim oblicima, ali pored onih "zvaničnih" ima i onih podmuklih.

Recimo, kako je u nedelju javila novinska agencija RIA Novosti, najveća mlada teniska zvezda Ruske Federacije, Alina Kornejeva, nije dobila dozvolu da uđe na teritoriju Sjedinjenih Ameiričkih Država.


Kornejeva je to saopštila nakon što je danas osvojila ITF turnir u Portugaliji.


- Neću igrati na šampionatu SAD jer nisam dobila vizu na vreme. Ali, okej, nije to poslednji Ju-Es open - rekla je na konferenciji za štampu 16-godišnja zvezda ruskog tenisa.

Kornejeva je, podsetimo, ove godine osvojila dve uzastopne grend slem titule u juniorskoj konkurenciji - Australijan open i Rolan Garos.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)