KAKAV GEST ĐOKOVIĆA! Novak pokazao Amerima koliko voli Srbiju (VIDEO)

Novosti online

17. 08. 2023. u 10:59

Novak Đoković se neočekivano lako domogao osmine finala mastersa u Sinsinatiju, a navijači se nisu obrukali.

КАКАВ ГЕСТ ЂОКОВИЋА! Новак показао Америма колико воли Србију (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Drugi teniser sveta plasirao se u treće kolo iako nije završio meč, Španac Alehandro Davidovič Fokina predao je duel posle samo odigranog seta 6:4 u korist Novaka. Srbin će u narednom kolu igrati protiv Francuza Gaela Monfisa koji je sa 7:5, 6:4 pobedio Aleksa de Minora. Taj meč počeće u noći između četvrtka i petka u 2.30, pa ponovo nema spavanja.

Nole nije želeo ovako da dobije prvi meč u singl konkurenciji, po povratku u Ameriku, a da mu bude lakše, pomogli su mu navijači. Amerikanci se nisu obrukali. Mesecima su stizale informacije da jedva čekaju da vide Srbina i nisu lagali. Kada se pojavio na terenu nastao je haos, kao pre nekoliko dana tokom treninga.

Buka je bila zaglušujuća. Aplauzi, ovacije, skandiranje imena Novaka Đokovića... Posle meča Nole je imao strpljenje za sve fanove. Dugo je davao autograme, a jedan gest oduševio je sve.

Potpisao se na zastavu Srbije, a onda je i poljubio. Novak je još jednom pokazao koliko mu znači otadžbina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)