HRVAT O ĐOKOVIĆU, "GAĆAMA", JU-ES OPENU: Imao je posebnu poruku za Srbina

Novosti online

04. 09. 2023. u 08:02

Hrvatski teniser Borna Gojo dao je zanimljivu izjavu posle poraza od Novaka Đokovića 6:2, 7:5, 6:4 u četvrtom kolu Ju-Es opena.

ХРВАТ О ЂОКОВИЋУ, ГАЋАМА, ЈУ-ЕС ОПЕНУ: Имао је посебну поруку за Србина

Foto AP

- Bilo je dovoljno ludo. Uvek mi je bio san da igram noćni meč na Ešu. Da sam fizički mogao, stajao bih sedam sati tamo. Neverovatno je bilo! Volim ovakve mečeve i atmosferu - rekao je 25-godišnji Splićanin i dodao:

- Ne mogu da kažem da sam imao posebnu psihološku pripremu za Novaka, da sam imao neku drugu pripremu u odnosu na druge mečeve. Jednostavno sam rekao sebi: ’Idem da dam sve od sebe, idem da vidim gde sam, da vidim koliko mogu’. Definitivno nisam hteo da dođem samo da ’skinem gaće’ u ovom meču, da uzmem dva gema i da idem kući. Hteo sam da probam maksimalno šta mogu da uradim u ovom trenutku. Dao sam 100 posto od sebe i evo – tu smo gde smo.

Za kraj, lep pozdrav na mreži.

- On mi je čestitao na turniru, a ja sam njemu rekao da osvoji - zaključio je Gojo, koji je trenutno projektovan na 76. mesto.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)