''NAJTEŽE PROTIV FEDERERA, NOVAK NAJBOLJI SVIH VREMENA'' Nik Kirjos o velikoj trojci

Novosti online

07. 10. 2023. u 10:53

Nik Kirijos je gostovao u podkastu kod Majka Tajsona, te se tu dotakao teniske velike trojke.

НАЈТЕЖЕ ПРОТИВ ФЕДЕРЕРА, НОВАК НАЈБОЉИ СВИХ ВРЕМЕНА Ник Кирјос о великој тројци

FOTO: Tanjug/AP

Igrao je Australijanac protiv sve trojice tenisera iz velike trojke, a kako on kaže, najviše je voleo da igra protiv Nadala i protiv njega je imao i najviše uspeha.

- Sviđa mi se da igram protiv Nadala, jer sam upravo protiv njega imao najviše uspeha. Ipak, i on me je nekoliko puta pobedio - ispričao je Kirjos.

Iako je podkast emitovan tek nedavno, sniman je pre US opena, pa je tako Kirjosov argument da je Đoković najbolji to što ima 23 grend slema. U međuvremenu je osvojio i 24.

- Mislim da može da ih doda još nekoliko i to je ludo. I mislim da ne dobija poštovanje koje zaslužuje. Na Turu je skoro 20 godina - kaže Kirjos.

Dotakao se i Federera.

- Federer je mogao da učini da se osećate kao g..no. Bez obzira gde ste igrali, on je bio i ljubimac navijala. Svi su želeli da Federer pobedi, u Evropi, Americi, Australiji…

Ipak, najteže mu je bilo protiv Rodžera iako smatra da je Novak najveći svih vremena.

- Na kraju, mislim da je Novak najbolji svih vremena. Ali, za mene je bilo najteže da igram protiv Federera. Nešto u vezi sa njim je bilo veoma agresivno, nije vam davalo prostora da dišete - rekao je Australijanac.

BONUS VIDEO: Cela Marakana pozdravila Novaka Đokovića, a onda je on ovako odgovorio

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024