ČEŠKA TENISERKA UDARILA NA VTA: Muka mi je od svega, teren nije spreman za ovaj nivo takmičenja

Tanjug

31. 10. 2023. u 15:17

ČEŠKA teniserka Marketa Vondrušova kritikovala je organizatore Završnog WTA turnira sezone zbog loših terena na u meksičkom Kankunu, prenose američki mediji.

ЧЕШКА ТЕНИСЕРКА УДАРИЛА НА ВТА: Мука ми је од свега, терен није спреман за овај ниво такмичења

FOTO: Tanjug/AP

Nezadovoljstvo organizacijom Završnog turnira u Meksiku je pre nje izrazila i Beloruskinja Arina Sabalenka. Ona je istakla da tereni nisu u najboljem stanju, a teniserke pre turnira nisu dobile dovoljno vremena za trening i privikavanja na uslove.

Najboljoj na planeti se u kritikama priključila i Vondrušova, koja je izjavila da je razočarana organizacijom turnira u Meksiku.

- Teren očigledno nije spreman za turnir na ovakvom nivou. Međutim, čini mi se da WTA i organizatori ne brinu previše o terenima na kojima moramo da igramo. Toliko sam se trudila cele godine da bih bila što bolja. Učinila sam sve što je u mojoj moći da obezbedim nastup na ovom turniru. I kada sam prvi put u karijeri uspela u tome doživela sam negativan šok. Razočarana sam, već mi je sada muka od svega - izjavila je šest teniserka sveta, koja je ove godine osvojila Vimbldon.

Čehinja je u prvom kolu turnira u Kankunu poražena od Poljakinje Ige Švjontek 2:0, po setovima 7:6(3), 6:0, a u drugom će odmeriti snage sa Ons Žaber iz Tunisa.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!