KRISTIJAN DUPLIRALA PREDNOST: Teniserke Rumunije vode 2:0 protiv Srbije

G. ĆIROVIĆ

11. 11. 2023. u 10:41

Posle prvog dana plej-of meča Bili Džin King kupa između Srbije i Rumunije u Kraljevu, gošće imaju prednost od 2:0 i do konačnog uspeha deli ih samo još jedna pobeda.

КРИСТИЈАН ДУПЛИРАЛА ПРЕДНОСТ: Тенисерке Румуније воде 2:0 против Србије

G.Šljivić

U drugom singl meču prvog dana naša Aleksandra Krunić je, uprkos solidnoj partiji u pojedinim momentima, ipak poražena od Žaklin Kristijan 0:2 (5:7, 4:6).

Aleksandra Krunić/G.Šljivić

 

Prethodno je i Mia Ristić poražena 0:2 od Elene Gabrijele Ruse, pa našu reprezentaciju sutra čeka veoma težak zadatak da u preostala dva singla stignu zaostatak, a potom u dublu naprave potpuni preokret.

Reprezentacije Srbije i Rumunije/G.Šljivić

 

Ukoliko selektori ne promene svoj izbor pre žreba, u singlu će sutra od 11 sati rekete najpre ukrstiti Ristić-Kristijan, potom i Krunić-Ruse, dok će u dublu Srbiju predstavljati Katarina Kozarov i Natalija Stevanović protiv Irine Bare i Monike Nikloesku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)