AMERIČKA KONGRESMENKA OPLELA PO NADALU! Videla šta je uradio Đokoviću "iza leđa" i ovako reagovala!

Novosti online

03. 01. 2024. u 19:35

Novak Đoković ili Rafael Nadal? To će biti jedno od glavnih teniskih pitanja u 2024, sada kada se španski as vratio "belom sportu", ali vratio se uz jedan ne baš mali skandal, zbog čega je reagovala i američka kongresmenka Klaudija Teni.

АМЕРИЧКА КОНГРЕСМЕНКА ОПЛЕЛА ПО НАДАЛУ! Видела шта је урадио Ђоковићу иза леђа и овако реаговала!

Foto: Depositphotos/Printscreen

Teni je, ne samo, član Kongresa SAD, već je tamo i predsedavajuća Srpskom kokusu, a ovo je učinila kada je videla intervju u kome je Nadal na sebi svojstven način osporio "G.O.A.T." status Novaka Đokovića (GOAT = skraćenica od engl. "greatest of all time", "najbolji svih vremena).

- Razočaravajuća je Nadalova zavist. Novak Đoković ne samo da je najbolji teniski igrač svih vremena, i to iz mnogo razloga, već je on moj izbor kao nabolji sportista moderne ere. Niko drugi nema takvu psihičku čvrstinu i gracioznost da savlada sve one nepotrebne prepreke i sitne političke trofeje koje su na njega više puta bacani - napisala je Klaudija Teni na društvenoj mreži "Iks", donedavnom "Tviteru".

Nadal, koji je ćutao dok je Novak obarao rekorde a rešio da se oglašava o tenisu iz drugih razloga, u intervjuu za "El Pais" (koji je iznervirao američku kongresmenku) istakao je da ga je Rodžer Federer više impresionirao od Đokovića.

Više o tome šta je Rafa pričao tom prilikom mogli ste da vidite krajem decembra u posebnoj vesti "Novosti" na tu temu.

Novak, podsetimo, ima najviše pojedinačnih grend slem titula u istoriji muškog tenisa, 24, dva više od Nadala, a četiri više od Federera. Ali, ima Đoković i brojne druge rekorde o kojima Španac i Švajcarac sada mogu samo da sanjaju...

Kada igra Novak Đoković?

Posle Junajted kupa u Pertu, Đoković se, sa teniskom elitom, seli u Melburn gde će od 14. januara na Australijan openu braniti titulu, odnosno pokušaće da dođe do svog 11. trofeja na prvom velikom turniru u sezoni, a 25. kada se radi o grend slem peharima.

Ako vas tenis zanima, i to ne samo Novak Đoković, povratnik Rafael Nadal ili supertalentovani Karlos Alkaraz, već i ostali - pratite "beli sport" svakodnevno na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)