SKANDAL! Teniser koji je priznao da je gej suspendovan do 2030. godine

Novosti online

07. 02. 2024. u 10:54

FRANCUSKI teniser Maksens Brovil, star 25 godina, nedavno je suspendovan na sedam godina zbog nedostatka saradnje u istrazi o nameštanju mečeva.

СКАНДАЛ! Тенисер који је признао да је геј суспендован до 2030. године

Foto: Profimedia

Ova suspenzija znači da će Brovil biti van teniskih terena sve do 2030. godine, a pored toga, moraće da plati i novčanu kaznu od 5.000 dolara.

Naime, jedna od neobičnih činjenica o Brovilu jeste da je zajedno sa svojim partnerom Fabijenom Rebolom prvi gej par u muškom tenisu. Ova vest je izazvala dosta pažnje kada su pre dva meseca objavili zajedničku fotografiju na kojoj se ljube. Njihov odnos je bio predmet medijske pažnje, ali sada je Brovilov fokus preusmeren na suspenziju koja mu je izrečena.

Brovil je prvobitno priveden zbog optužbi da je bio umešan u nameštanje mečeva tokom 2017. i 2018. godine. Iako je negirao sve optužbe, obavezao se da će sarađivati sa inspektorima tokom istrage. Međutim, nakon što nije predao svoje elektronske uređaje, stigla je oštra kazna u vidu sedmogodišnje suspenzije.

Tokom svoje karijere, Brovil je najviše dostigao 708. mesto na ATP listi, fokusirajući se uglavnom na dubl turnire. Ova suspenzija značajno će uticati na njegovu budućnost u profesionalnom tenisu, ali ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)