ĐOKOVIĆ "BACIO" RUKAVICU U LICE MOMKU KOJI GA ČESTO POBEĐUJE: Srbin otišao u postojbinu Janika Sinera i proglasio se šampionom (FOTO)

Novosti online

10. 02. 2024. u 21:37

NAJBOLjI teniser sveta vratio se svojoj velikoj sportskoj ljubavi - skijanju. Novak Đoković tokom februara nema profesionalne obaveze pa je odlučio da reket zameni smučkama.

ЂОКОВИЋ БАЦИО РУКАВИЦУ У ЛИЦЕ МОМКУ КОЈИ ГА ЧЕСТО ПОБЕЂУЈЕ: Србин отишао у постојбину Јаника Синера и прогласио се шампионом (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Najtrofejni igrač današnjice je sa porodicom već nedelju dana u Val Gardeni, na severu Italije, gde sa svojima najmilijima, suprugom i deceom uživa u svom omiljenom hobiju. Koliko mu prija skijanja pokazao je na svom Instagram nalogu, na kojem objavio fotografije u skijaškoj opremi.

Čim je kročio pred ostale posetioce čuvenog skijališta - privukao je veliku pažnju, a mnogi su primetili da je došao u južni Tirol odakle je novi šampion Australijan opena Janik Siner, koji je Novaka nadigrao u polufinalu Melbruna.

Nole je, šaljivo, sebe proglasio novim rekorderom u superveleslalomu na stazi Svetskog kupa:

Siner je kao dete bio šampion u alpskom skijanju, ali je sa 13 godina odlučio da se oproba u tenisu.

A ko zna, možda ćemo jednog dana gledati duel Đokovića i Sinera na skijaškoj stazi...

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)