OLIMPIJSKO ZLATO ILI ROLAN GAROS? Karlos Alkaraz otkrio prioritete

Filip Milošević

14. 02. 2024. u 11:50

Dvostruki grend slem šampion Karlos Alkaraz još uvek nema osvojen Rolan Garos, ali i pored toga opet bira olimpijsko zlato pre nego turnir u prestonici Francuske.

ОЛИМПИЈСКО ЗЛАТО ИЛИ РОЛАН ГАРОС? Карлос Алкараз открио приоритете

FOTO: Tanjug/AP

Upitan je bio da li bi radije voleo da osvoji Rolan Garos ili zlato na Olimpijskim igrama.

- Za mene je san da donesem medalju svojoj zemlji, a osvajanje zlata je jedna od najvećih stvari koja vam se može desiti u svetu sporta. Ove godine, da ste mi dali izbor, rekao bih da ću zadržati olimpijsko zlato, iako bih voleo da osvojim i jedno i drugo. Neću da lažem - rekao je Alkaraz i dodao:

- Ja sam momak koji sanja velike snove, veoma sam ambiciozan i ciljam najbolje na svetu i najbolje u istoriji. To je ono što me motiviše da dajem 100% iz dana u dan i da idem na turnire da bih mogao da ih pobedim - rekao je Alkaraz.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov