UZ MUKU, ALI - POBEDA! Dušan Lajović u četvrtfinalu ATP turnira u Buenos Ajresu

Novosti online

14. 02. 2024. u 22:31

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Buenos Ajresu, pošto je danas pobedio Čileanca Alehandra Tabila sa 2:1 (6:4, 1:6, 6:1).

УЗ МУКУ, АЛИ - ПОБЕДА! Душан Лајовић у четвртфиналу АТП турнира у Буенос Ајресу

Foto: EPA-EFE/ Angelo Carconi / POOL

Lajović je agresivno ušao u ovaj duel i već u trećem gemu "oduzeo servis" protivniku. Do kraja prvog seta Srbin je sa sigurnom igrom čuvao stečenu prednost.

U drugom segmentu duela naš reprezentativac nije uspevao da igra kao u prvom. Tabil je bez mnogo muke došao do brejka u četvrtom i šestom gemu, nakon čega je servisom potvrdio izjednačenje u setovima.

Tokom treće deonice Čileancu se desilo isto što i Lajoviću u prethodnom: nije igrao dovoljno agresivno, što je Srbin iskoristio u drugom i šestom gemu za dva brejka. Nakon toga naš teniser je servirao za pobedu u meču, što mu je i pošlo za rukom posle ukupno 96 minuta borbe.

Lajoviću će rival u borbi za polufinale biti bolji iz meča u kome se sastaju Argentinci Fakundo Dijaz Akosta i Fransisko Serundolo.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)