SPAJIĆ IMAO PORUKU ZA NAVIJAČE: Evo šta očekuje od njih povodom titule

Novosti online

05. 05. 2024. u 13:51

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić govorio je za klupski sajt o Uskrsu, ali i rezultatima ove sezone kao i o proslavi šampionakse titule koju jedva čeka.

СПАЈИЋ ИМАО ПОРУКУ ЗА НАВИЈАЧЕ: Ево шта очекује од њих поводом титуле

FOTO: FK Crvena zvezda

Porokomentarisao je koliko mu znači Uskrs kao praznik, kao i to da uživa sa porodicom.

– Uskršnje praznike provodim u krugu porodice. Ovo je prvi Uskrs koji ću proslaviti sa sinom i posebno će mi ostati u srcu. Sa familijom sam u Beogradu, a nisam često tokom karijere imao priliku da budem kući tokom ovog perioda godina. Da budem precizan, mislim da mi je ovo drugi put da sam u Srbiji kada je Uskrs, od kako sam postao profesionalni fudbaler. Od svih običaja koje sa sobom nosi ovaj praznik, uvek je najiteresantnije kuckanje jajima, gde se uvek takmičimo kroz šalu - počeo je Spajić.

Dodao je i bivši reprezentativac Srbije da je mnogo lakše jer je obezbeđena titula, ali cilj je dupla kruna.

– Olakšavajuća okolnost sa psihološke strane jeste što smo pred praznike ostvarili prioritetni cilj – osvajanje šampionske titule. Mirne glave i malo opuštenije možemo da provedemo praznike uz naše najmilije. Naravno, pred nama je i utakmica finala Kupa Srbije, koja je od velikog značaja, jer želimo da osvojimo duplu krunu - dodao je iskusni defanzivac.

Dodaje i da jedva čeka proslavu titule.

– Iskreno jedva čekam proslavu titule. Prethodne godine, usled oporavka od povrede, konkretno nisam imao veliki uticaj na terenu u osvajanju pehara. Međutim, ova sezona je drugačija i specifična. Bilo je dosta oscilacija, lepih i manje pozitivnih momenata. Na kraju smo uspeli da dođemo do trofeja, ali želimo da zaokružimo takmičarsku sezonu sa duplom krunom. Očekujem spektakl, radujemo se punim tribinama i jedva čekamo proslavu – zaključio je Spajić.

Crvena zvezda igra sledeći meč protiv ekipe Mladosti u Lučanima u sredu od 18 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: GOL ZA GOLOM NA DERBIJU: Olajinka primio loptu na grudi, pa poslao projektil u mrežu Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KLOP EMOTIVNO: Sledeći menadžer će sigurno biti dobar momak!