SRAMNA IZJAVA NADALA: Najbolje je da se Novak Đoković povredi

Novosti online

16. 02. 2024. u 09:17

NOVAK Đoković večiti trn u oku zapadnih medija, ali i do Srbinovog dolaska nedodirljivih Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

СРАМНА ИЗЈАВА НАДАЛА: Најбоље је да се Новак Ђоковић повреди

FOTO: Tanjug/AP

Teniska "gospoda" je poludela što se pojavio tamo neki iz Srbije i zavodi red u sportu koji je rezervisan samo za njih. Nole je izrastao u najboljeg svih vremena i pošto ne mogu da ga pobede na terenu onda igraju igre van istog i priželjkuju nesreću Đokovića. 

Naime, Toni Nadal, stric i nekadašnji Rafin trener, obrukao se u izjavi za „La Sekstu“, gde je, kao kroz šalu, poželeo Novaku da se povredi pred Olimpijske igre.

Prvo je pričao o Rafinim šansama za Rolan Garos.

- I dalje verujem da će Rafa ići na Rolan Garos i da će osvojiti trofej“, rekao je Toni.

EPA/CAROLINE BLUMBERG

 

A, onda dodao i drugu želju.

- Nadam se i da će u avgustu doneti medalju sa Olimpijskih igara. Veliki sam optimista. A, da bi to uspeo, moja želja je i da se Đoković povredi, kao i njih još petorica-šestorica, da bi Rafa mogao da osvoji“, rekao je Toni Nadal, uz ogradu da je to šala. Ne baš na mestu...

Rafin stric je objasnio i zašto su Biku sa Majorke Igre u Parizu toliko bitne.

- Pričao mi je Rafael da su mu Igre u Pekingu 2008. godine najbolje iskustvo u karijeri i da je tu osvojio zlato zahvaljujući podršci ostalih španskih sportista i zbog atmosfere koja je vladala tamo. Došao je u Peking u ne baš najboljoj formi, ali zahvaljujući Pau Gasolu i podršci ostalih sportista je uspeo da trijumfuje. Nema ništa bolje od toga da predstavljate svoju zemlju“, objasnio je Toni Nadal.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)