IAKO JE U PENZIJI, NE ODMARA: Federer razmišlja da opet zaigra

Novosti online

09. 03. 2024. u 11:37

Legendarni švajcarski teniser Rodžer Federer otkrio je za koga misli da će osvojiti ovogodišnji Indijan Vels.

ИАКО ЈЕ У ПЕНЗИЈИ, НЕ ОДМАРА: Федерер размишља да опет заигра

Foto: Profimedia

Rodžer Federer se trenutno nalazi u San Francusku gde radi na promociji Lejver Kupa za 2025. godinu, ali ne krije da prati sva teniska dešavanja tako i predstojeći masters u Indijan Velsa. Da ima svog favorita, to sigurno.

- Mislim da je Đoković veliki favorit. Koliko znam Siner nije izgubio još od Australijan opena. Ali da se Alkaraz takođe vraća u igru, to je sigurno kao i da je branilac titule ovde, po nekom mom mišljenju pobednik će biti jedan od ova tri momka. Nažalost, Nadal se povukao - rekao je Federer.

Rodžer je takođe uživa u životu nakon penzionisanja, ali razmišlja da snj posveti i nekom novom sportu, poput padela i piklbolu.

- U Evropi imamo puno padela, igrao sam ga samo dva puta, a i piklbol, samo sam ga video. Nikada nisam igrao piklbol, verovali ili ne. Čuo sam da je veoma popularan, brzo raste, pa ću možda morati da počnem da igram, ko zna - rekao je kroz osmeh Federer.

Bonus video Marijana Veljović dobila priznanje nakon finala Dejvis kupa u Malagi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!