HALEPOVA ODUŠEVLJENA NOLETOM: "Divim mu se, on je poseban čovek"

Novosti online

09. 03. 2024. u 14:56

Rumunska teniserka, Simona Halep rekla je da je Novak Đoković bio jedan od onih koji joj je pružio podršku tokom procesa koji se vodio protiv nje.

ХАЛЕПОВА ОДУШЕВЉЕНА НОЛЕТОМ: Дивим му се, он је посебан човек

Foto: Profimedia

Halepova je dobila spor pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani. Kazna joj je umanjena sa četiri godine na devet meseci, što znači da odmah može na teren. Beć je dobila specijalnu pozivnicu za Majami.

- Mnogo se divim Đokoviću zbog svega što predstavlja na terenu. Divim se njegovoj ambiciji, on je poseban, drugačiji čovek, divim mu se kao sportisti u celosti. Ne poznajem ga lično, ali radi sve što može kako bi ostao najbolji, brine o tome šta jede. Ja ne! Ja jedem i čokoladu, ali uspela sam da se ne ugojim, što je veoma važno - rekla je Halepova.

Foto: Profimedia

Još jedan dokaz da je Novak drugačiji od drugih je i Simonina priča.

- Novak mi je poslao poruku i pre i posle suđenja. Kerber, Barti, Kvitova takođe, ne mogu da kažem da je to prijateljstvo jer smo protivnice, ali bila sam veoma srećna što su mi pisale - rekla je Halepova.

Rumunka se nije takmičila godinu i po dana, ali srećna je što su sponzori ostali uz nju.

- Zvala sam sve svoje sponzore i objasnila šta se desilo. Nisu tražili detalje, ali rekli su da ne veruju da sam se dopingovala i da će nastaviti da rade sa mnom. To je odlična stvar, videla sam mnogo slučajeva kada sponzori napuste sportiste. To mi je bilo olakšanja, a posebno što ti ljudi nisu verovali da sam se dopingovala - rekla je uz osmeh Halepova.

Bonus videoPOSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)