LJUBITELJI TENISA SE NADAJU SPEKTAKLU: Na ovom čuvenom turniru bi mogli da odmere snage Đoković i Nadal

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

12. 03. 2024. u 16:36

LjUBITELjI tenisa su se nadali da će imati priliku da u Indijan Velsu vide jubilarni 60. okršaj Novaka Đokovića i Rafaela Nadal. Ipak, do toga nije došlo, ali možda se to desi u Monte Karlo.

ЉУБИТЕЉИ ТЕНИСА СЕ НАДАЈУ СПЕКТАКЛУ: На овом чувеном турниру би могли да одмере снаге Ђоковић и Надал

FOTO: AP

Naime, organizatori ovog mastersa su objavili spisak učesnika za pomenuti turnir koji je na programu od 7. do 14. aprila.

Na njemu se nalaze prvi reket sveta i 652. igrač planete. Takođe, tu su sva velika imena "belog sporta", poput Janika Sinera, Karlosa Alkaraza, Danila Medvedeva, dvostrukom šampiona Stefanosa Cicipasa...

Ipak, ovo ne znači da će Nole i Rafa igrati u Monte Karlu, ali ukoliko nastupe - Srbin će pokušati treći put da dođe do trofeja, dok je Španac apsolutni rekorder sa 11 pehara.

Podsetimo, Novak Đoković je neočekivano eliminisan u trećem kolu Indijan Velsa od Luke Nardija. "Bik sa Majorke" se našao u žrebu u kalifornijskoj pustinji, ali se povukao sa turnira.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024